Neostrada Webhosting, Reseller Hosting en Cloud Servers

Neostrada Webhosting, Reseller Hosting en Cloud Servers

Met ruim 30.000 klanten en ruim 70.000 geregistreerde domeinnamen is Neostrada een belangrijke speler in het Nederlandse webhosting landschap. Het bedrijf is opgericht in 2003 en telt momenteel 8 medewerkers die behalve zorg dragen voor een goede service, ook zorgen voor een uptime van 99,9% voor alle websites die gehost worden op de webservers van het bedrijf.

Neostrada Hosting

Neostrada Webhosting

Neostrada biedt 2 types webhosting aan, standaard webhosting en premium webhosting. In beide gevallen in er sprake van shared webhosting, je website wordt geplaatst op een server waar meerdere andere websites op worden gehost. Het grote verschil is met name het type harde schijf van de bewuste server. De premium webhosting pakketten maken gebruik van het type SSD harde schijf waardoor de data van de website sneller kan worden geladen.

Deze premium pakketten beschikken over 2 GB aan beschikbaar werkgeheugen waardoor er meer processen tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden. Zeker voor websites die gebruik maken van CMS systemen zoals WordPress of Drupal is de beschikbare geheugencapaciteit belangrijk. De premium hosting pakketten van
Neostrada beschikken daarnaast over gratis backup herstel. Handig als je dus een oude versie van je website terug wil zetten. En mocht je het interessant vinden, Neostrada maakt gebruik van A-merk servers die voorzien zijn van Dual hexa-core 2.4 ghz processoren. En uiteraard is het serverpark voorzien van een redunant uitgevoerde stroomvoorziening, bij uitval van de primaire stroomvoorziening wordt er automatisch overgeschakeld op het backup systeem zodat er nagenoeg geen sprake
is van een langdurige onderbreking.

Reseller Hosting
Zijn de reguliere webhosting pakketten van Neostrada niet voldoende dan bieden de reseller pakketten je meer mogelijkheden. Je kan dan aparte hosting accounts aanmaken voor het hosten van meerdere domeinen. Erg handig als je zelf een webhosting service wil aanbieden aan je (zakelijke) relaties. De reseller pakketten bieden voldoende ruimte en mogelijkheden voor de meeste websites. Daarnaast heb je meer ruimte op de harde schijf tot je beschikking waardoor je meer controle houdt over de samenstelling van de individuele accounts. Het enigste grote nadeel van de reseller pakketten van Neostrada is het beperkte geheugen, dit is begrensd op 1 GB voor het uitvoeren van php processen.

SSD Cloud Server

Heb je behoefte aan absolute flexibiliteit ten aanzien van je wensen voor webhosting? Een VPS server biedt je alle vrijheid van een dedicated server voor een relatief lage prijs zonder in te moeten leveren op kwaliteit. Een SSD Cloud Server stel niet alleen zelf samen op basis van je wensen, een VPS server beheer je namelijk ook zelf. Zo heb je de mogelijkheid om een alternatief besturingssysteem te installeren, of een ander control panel. Eventueel kan je de VPS server verder optimaliseren door
bijvoorbeeld NGINX te configureren om de laadtijd van je website positief te beïnvloeden. Dit is zeker aan te raden als je serieus werk wilt maken van je website en bijvoorbeeld graag met WordPress CMS werkt.

Domeinnaam Registratie & Service

Uiteraard doet Neostrada meer in internet technologie. Het bedrijf is volwaardig SIDN deelnemer waardoor men snel en veilig .nl domeinnamen kan registreren zonder tussenkomst van anderen. Tevens is Neostrada volwaardig DNS Belgium Agent (.be domeinnamen) en RIPE NCC lid. Ondersteuning van alle producten vindt plaats via email, echter op verzoek kan je ook door een support medewerker gebeld worden als je dat prettiger vindt. En wil je weten wat je kan doen om je website beter te laten scoren in de zoekmachines? Je kan 2 weken lang gratis gebruik maken van hun rankingcoach. Gratis advies dus waar je wijzer van wordt.

Meer Neostrada reviews

Geef een reactie